Saturday, September 1, 2012

POKOK BERSEJARAH

So, gini le rupa pokok Melaka ya. Baru saya tau :).




No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

8 comments:

  1. TQ sya juga baru tahu ni pokok melaka. eh buahnya rasa apa bro?? boleh makan ker?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh.. good question. I tak tau pulak leh makan or not....

      Delete
    2. takpe nanti kita cari jawapanya

      Delete
  2. daun macam pokok turi..

    pokoknya saya selalu jumpa
    buahnya saya tak pernah nengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Actually I was quite fortunate sebab brother yg bawak beca tu siap bawak I byk tempat2 menarik. Dia kerja shift di hospital kat Melaka dan masa off shift dia bawak beca bapak dia buat tambah pendapatan. Kiranya dia org local la. Tu yg di bawak tempat2 yg I sendiri tak tau ujud :)

      Delete
    2. Memang best doc. We should go shooting there lah.
      Btw, tunggu ya, ader byk photos yg I captured kat Melaka yg belum di post :)

      Delete