Friday, May 30, 2014

AWAN

Percubaan seterusnya... :)


Boleh tgk di video bawah ni...
video

Atau di link ini untuk versi yg lebih tajam :)

10 comments:

  1. Replies
    1. Oppss... actually I upload video. Tak der ya? Ok, I dah re-upload. Ader tak?
      Kalau tak der click on the red link ya :)

      Delete
    2. dah ade link .. tapi tak buleh tengok kat opis.. kena blok.. hehehe... ;(

      Delete
    3. La.. ye ke... masih tak boleh tgk terus dari blog ni ker?

      Delete
    4. ha ahhhh en syed...
      kesian depa..
      boss suruh kerja.. jangan nengok2 you tube !!
      * kihkihkihhh,.. kesiannnn.... *

      Delete
    5. Ye ke? Ala... tak pe, bila2 senang leh tgk masa kat rumah kan :)

      Delete
  2. belum cukup gajet lagi nak buat gini..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Doc, kalau doc nak cuba saya ader software canon utilities tu kalau doc nak pinjam. Then I can ajar le apa yg I tau :)

      Delete
    2. yeay.. !!
      ajar tau!!

      :)

      nanti eh..
      saya study dulu cara-cara nya

      Delete
    3. Boleh doc. Actually tak susah, cuma kena byk sabar sebab shooting time can be very long depending on how long you want the video to be. Also hope for the best as a lot also depends on the weather gak :)

      Delete