Thursday, March 27, 2014

PENANG - MONKEY BEACH

Selepas spending such a fun time memancing, kami bergerak ke Monkey beach. Kata David trip ke Monkey beach ni baru je dibuat oleh beach tour operators. So still nice and rustic kata dia. And banyak monkeys. Plus we'll be having a BBQ lunch there. Semua masa tu dah mula lapar dah...hihi...

Sempat bergroup foto dulu sebelum bertolak... hihi...
Diaorg ni semua memang ever so ready for snaps. For a photographer tu yg best tuh!!! :)

Si Adam ni lagi la. Honestly la kan, ader someone like him in the group memang make trips that much more fun. Actually diaorg ni semua memang fun people lah :)
Seronok sebenarnya gi jalan2 dgn org2 muda ni. Rasa muda la jugak aku... hihihihi....

Beach situ memang cantik. Cuma masa ni aku tengah lapar so tak le gi explore jalan jauh2 sampai hujung tu.

Relaxing while waiting for lunch.

Bbq tu ader lamb, chicken, hotdog, prawns and fish. Makan dgn roti dan cucumber and tomatoes.

Muka2 tengah lapar.... hihihihihi....
Lapar tak lapar, aku suruh pose gak... hahahahahaa....

Some of the monkey shots I managed to capture. So familar dgn human kot sebab monyet2 berani datang very close to us. Si Adam pi bagi monyet tu Cheezels... hahahaha....

More beach shots.



syed amran images, canon eos 7d, tamron 18-270mm, penang, pulau pinang, vacation, monkey, monkey beach, beach,

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

5 comments:

  1. Cantik kan pantai dia....kalau jln sampai hujung pun lagi cantik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak larat dah nak venture jauh2 Elly. Tgh lapar masa tu. I'm sure views from there are beautiful also :)

      Delete
  2. spesis kera tu!
    garang!!

    muda lagi perrr!!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memang garang doc kalau di provoke Otherwise they are just hungry and was looking for food. They are cute though.. hihihi

      Haaa...muda? Hahahaha..... Beza umur saya dgn mereka tu nak dekat 20 tahun doc.. hahahaha....
      In fact they all call me 'Aboh'.... hahahaha...

      Delete