Wednesday, October 9, 2013

JEANS

Jeans
Petaling Street

Saje mencari kelainan dalam street photography by focusing on a specific subject.....
Something like that lah :)

01


02


03


04


05


06


07


08


09
No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

14 comments:

  1. thumbs up!!!!! well done tuan!!!

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Terima kasih pt ส่าหรีสี :)
      Glad you like em'.
      For me yg menarik masa buat editing, bila texture dan kaler jeans tu 'terserlah' :)

      Delete
  3. berbagai jenis...

    bile nak tnjuk dengan modelnye?

    hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. 'Model' tu tak boleh tunjuk cause tak dpt signed approvals.. hehe

      Delete
  4. ehemmmm.... jelita nya.... jeans itu.....hehehee....

    best kan buat konsep macam nihhh.... ;)

    episod penang saya dah nak abis... tinggal mural jer blom tunjuk..... huhuu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. tetiba terbayang 'Jelita Jeans' hasil rekaan pereka terkenal iaitu CPL. Baik CPL reserved nama tu.. hehe
      A'ha.. best sebab bila ader kelainan buat saya jadi excited :)

      Tak pe... CPL kan rajin gi outing, sure pas tu stock byk lah :)

      Delete
  5. mintak izin dulu tak sblm amik pic mereka yg berjeans tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. These are candidly shot actually.. hehe

      Delete
  6. hehehheee..
    ada je idea en syed ni!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Just trying to keep it interesting doc :)

      Delete