Friday, May 30, 2014

SENAM SHOOTING

Akhirnya tak jadi jogging sebab sibuk dok ambik gambar...hihi...
Well, kira senam la jugak tu...haha...



















syed amran images, samsung dv150f, ampang recreational park, taman rimba ampang,

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.


8 comments:

  1. dah setahun lebih rasanya tak datang hutan ni..

    kalau kawasan sana hujan malam .. wassap wassap saya ya ... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya pulak dah bertahun2 ke sana..hihi
      Ok, will do doc :)

      Delete
  2. nak ikotttt...... saya pulak sekali tu ja lah pegi... tak pegi2 dah... walopon belakang rumah ja.. huhuhhuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jom kita pegi again. CPL bawak2 le anak2. Kita berkelah dgn doc ok :)

      Delete
  3. Replies
    1. Indeed.
      Kalau bro berminat nak shoot RoL tu, silalah ke Taman Rimba Ampang ni. Ikut pengalaman saya, kalau mlm ni hujan, esoknya selalunya ader RoL between 7:30 am to 9:30 am. Kadang2 kejap je ader. Sometimes lama gak. Ader kala tak der langsung especially kalau awan tebal dan redup.

      Delete
  4. one fine day I'll be there bro.. my hunt for RoL at Templer Park and FRIM fail due to cloudy day.. kitorang siap bawak tray telur yg kertas tu utk dibakar bagi smoke effect :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro, tray tu boleh buat asap banyak berkepul ke? Waa.... I did not know that. Cool tips!
      I pernah cuba dulu dgn friends to create 'kabus' using sabut kelapa. Ok la jugak. Cuma kita org tak bawak cukup sabut..hihi..

      Delete