Friday, May 9, 2014


Di padang berpohon rendang, ada burung-burung ada rama-rama di celah-celah lalang berbunga, di bawah langit cantik biru....

Dan semua dilimpahi cahaya lembut pagi yang sangat indah... 

His perfect creations... subhanaAllah...

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.


  1. beautiful. nature in harmony. cahaya lembut, we all so need, to see the true colours.

    thanks for capturing,

    1. Hi Arju :). Long time did not hear from you. How are you? Hope all is well ya.
      Thank you for your comments. Ye betul, Cahaya lembut pagi is best for shooting in my opinion. That's why la kalau I go shooting prefer waktu pagi especially shooting nature. Lagi pun pagi lah time these places will be buzzing with life like the birds and butterfly which I totally did not expect or plan to shoot :)

      You're most welcome arju :)

    2. Always sneaked in quietly, only respond when nature calls ;)
      Alhamdulillah doing well despite the lack of nature in my surroundings.
      You are rewarded for your enthusiasm, mengejar pagi yang bercahaya, living creatures celebrate your morning presence.
      More rewards for sharing with us those beautiful moments.

      loving nature,

    3. Thanks Arju. What lovely and inspiring words :).
      Alhamdulillah most weekend mornings I am free to roam for some photography when light is most beautiful and soft and bustling with life :).
      Lack of nature in your surrounding? Oh my, I can't imagine my life without it. But surely there are a park or two within your vicinity, yes?

  2. morning en syed!!!

    ni padang yang dekat rumah tu ke?

    mesti ada orang yang pandang dari kejauhan..
    abang/adik/pakcik/mamat tu buat apa dalam semak tu!!!>>>

    1. Morning Puan Doc!! :)

      Yes, padang tu le doc. Now ni dah ader taman permainan kanak-kanak dan path for penduduk sekitar utk senam dan jogging :)

      Hahaha.... memang ader. Terutama masa I dok negndap nak shoot burung2 tu.
      I'm quite positive that they ask, 'ABANG tu buat apa dalam semak tu!!!' ... hihi...