Friday, February 7, 2014

KING FISHER

Challenging sungguh nak dapatkan shot burung King Fisher. Dekat sikit je terus dia cabut!

Apa2 pun syukur le dpt satu shot yg kiranya boleh le di share kat sini.... hehe...


No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

5 comments:

  1. katak .. lepas tu burung .. lepas ni nak gambar ular boleh !!?? hehehheeee...
    [ sah CPL ban blog en syed seminggu dua kalau ada ular !! ]

    Burung Raja Udang kalau tak silap nama Melayu dia...

    Nyorok dalam semak eh..?!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alaaaa.... tak de la pulak gambaq ular.. hihi....
      Yes, betul tu doc.
      Hihi... tak le. Tak sempat cause tetiba je terperasan ader burung tu kat pokok berdekatan where I was standing.

      Delete
  2. hahahaaa... klu le ade binatang2 tu.. kompom saya ban .. ;p

    ReplyDelete