Wednesday, January 8, 2014

MY BLOG's FAN

Yes, I do have a fan.. nama dia Tam Tam... hehe...


No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved

9 comments:

  1. haaaa!!!!!!!
    sooo adorable!!
    macam betul-betul tengah baca!
    [or.. dia memang boleh baca.. who knows kann!!? ]

    Tam Tam fan no 1
    Saya No 2!!

    hehheheeeee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe....
      Tu la, sometimes he does the most unexpected things. I always ready je dgn camera.. haha.

      Delete
  2. IT savvy Tam Tam ni..comel betul.. mesti playful dia ni kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia suka benar dok atas keyboard tu while I am in front of the computer. How to type la :)
      Mula2 adorable lah, lama2 geram gak. Pe lagi kena babab la.. hehe...

      Delete
  3. hi tam tam!!!!
    awak sangat cumellll....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan..hehe..
      You know Tam Tam ader blog dia sendiri kan?

      Delete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Hai Tam Tam,
    (sory delete yg atas tu, salah ejaan)

    Relax je TamTam kat depan PC ni..
    Untie dah buat lawatan sosial ke blog TamTam, amboi..byk bertul aksi TamTam ye, ada yg satu tu TamTam jenguk ke bawah dari balkoni..
    ish ish..TamTam tak gayat ke, untie tengok pun dah gayat giler..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tam Tam said, 'Thanks Auntie' :)
      Aa'ha.. dia tu mana takut tempat tinggi. I pulak jadi takut tengok dia precariously perched at the balcony!!

      Delete