Friday, January 31, 2014

DI RUMAH ORG KAWIN

I just found it very fascinating.. hihi...





video


No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

5 comments:

  1. Saya kurang dan jaran makan ayam, tapi bila tengok gambar2 ni, teringin la pulak...terpengaruh la

    ReplyDelete
    Replies
    1. For me ayam panggang yg best bukan saja kena cukup seasoning tapi also mesti moist/soft bukan kering/keras... hihi...

      Delete
  2. ayam golek!!!!!
    healthy choice!!

    siap ada video lagi tu !!
    :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Indeed doc :)
      Haha... it is fully automated, tak perlu orang jaga... tu yg nak kasi demo tu... hehe....

      Delete
  3. macam gebuuu je peha ayamm tuuu..... saya selalu beli kat ayamas jaa... sebab dah jarang jumpa yang kat luar golek2 pangang2 atas bara api...

    chop... saya baru teringat... ade ayam golek kan kat bukit indah... ?!..

    ReplyDelete