Monday, January 28, 2013

KUCING KESAYANGAN KAMI

Lepas ambik shots ni, terus dia kena babab sebab comel sangat.. hehe.



No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

20 comments:

  1. kuching ni memang pandai buat pose yang fotogenik. Background pun memang bokehlicious habis!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks doc. Memang nak blur2 kan background yg warna warni tu supaya muka Tam Tam lebih 'Pop'! :)

      Delete
  2. As-salam singgah tambah ilmu&cantik gambo
    salam kenal dari BS

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. Terima kasih MP. Hope your visit here was worth your while ya :).

      Delete
  3. Replies
    1. Datang time2 dia, memang manje... :)

      Delete
  4. such a cute and adorable cat..
    once, I've used to kept 14 cats.. such a great memories those days..

    ReplyDelete
    Replies
    1. 14! Banyaknya! Tentu seronok! I yg sekor ni pun kekadang tak terlayan :)

      Thanks. His name is Tam Tam :)

      Delete
  5. Oit!!!
    Kesian Tam Tam kena babab!!
    ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la, sapa suruh dia cute2 cam tuh! :)

      Delete
  6. Awesome background, ada kaler warna warni....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks. Just thought it'd be a good idea to 'bring out' Tam Tam and create a 'non distracting' background contrast :)

      Delete
  7. masyaAllah cantik betul model dan the whole thing pun is sooo beautiful!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. GB, model tu bukan cantik tapi handsome sebab dia jantan.. hehe
      Thanks GB :)

      Delete