Sunday, March 17, 2013

OLD PHOTOS

Koleksi foto dulu2 :)
Aaa.... the memories they brought back.... agar aku tidak lupa. 

01

02

03

04

05

06

07

08

09

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

11 comments:

  1. gambar jalar2 warna pelangi tu saya tengah fikirkan...apakah ia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bro, itu adalah cahaya yg bermacam2 kaler.
      Actually no. 6 and no. 18 were from the same source. I pakai handphone yg boleh berkelipan pelbagai warna. So dgn slow shutter speed I buat le jalur2 warna dan bentuk bintang tu.

      Hehe... teringat dulu2... semua I nak try buat.. gigih gitu.... hehe...

      Delete
    2. I see, ingatkan apa la tadi. betul masa mula pegang kamera dslr ni mmg semua nk try sampai berjaya. Hampir kesemua pengguna dslr ni begitu.

      saya masih dlm belajar lg. Tak selalu dapat bermain dgn dslr utk mendapatkn teknik2 yg ada

      Delete
  2. Replies
    1. Haha.... tapi jaga2 bro, dia suka spit!!

      Delete
  3. saya paling suka mata gajah dan embun itu!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks doc :)
      I wished masa tu I ader lens yg boleh zoom2 tu.
      Actually I love, yes, the eyes and also the beautiful wrinkles! :)

      Delete
  4. saya suka kaki baby..
    hujan depan kamdar
    embun
    dragon fly
    lalang...

    alooohhh.. suma lahh... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahaha.. thank CPL :)
      You're such a joy! Don't ever change! :)

      Delete
  5. semua gambo ohsem!!! i loike!!! especially pic no 04! nostalgic giler. hewwwww

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks GB :)
      Tu kat sungai Kelantan tu :)
      Hmm.. teringat I ader shoot sunset kat situ. Kena carik balik foto2 lama...

      Delete