Thursday, August 7, 2014

BALI 2014 - DAY 03 - PART 06 - PROCESSION

Yet another encounter by coincidence, a procession. Ni masa kami tengah on the way to have our lunch. Lupa pulak nak tanya Pak Wayan masa ni kat kampung/area mana.

Anyway, saya memang berharap may be dapat le a few shots of Balinese women wearing their beautiful colorful traditional kebayas. And I did and what a wonderfully colorful assemble it was :)








































syed amran images, canon 10-22mm lens, canon eos 7d, Bali, Indonesia, procession, balinese women, kebaya,

No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

4 comments:

  1. Salam AidilFitri En Syed !! :)

    Sangat tak sempat nak menziarah membaca dan mengomen kat blog kegemaran saya ini!! :(

    Bila dah lega dan boleh tarik napas nanti saya datang balik ya.. :)

    Take care :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Happy Eid doc! :)
      Hmm... tak pe, I faham sgt situasi you sekarang ni. I doakan semoga you dpt settlekan asap.
      You take care too doc...

      Delete
  2. amazed at the skill of balancing loads on top of their head!

    kecik besar tua muda kurus chubby semua berkebaya!!
    cantik!!

    ReplyDelete
  3. Tu mesti mereka dah well trained sejak dari kecik tu doc. Pernah saya nampak yg balance atas kepala seikat besar kayu2 api yg tentunya sgtlah berat!
    Yes, tercapai impian nak shoot Balinese ladies in their beautiful colorful kebayas. Tak sangka pulak dapat sebanyak ini!! :)

    ReplyDelete