Friday, October 29, 2010

FREEZING MOTIONS

I was there with my camera and the kids were playing ball. It was one of those pleasant unexpected coincidence :).










No photograph may be reproduced, downloaded, copied, stored, manipulated, or used whole or in part of a derivative work, without written permission from Syed Amran. All rights reserved.

5 comments:

  1. Cantiknya yang last ni.Cantik sangat-sangat!

    ReplyDelete
  2. man!!! cantiknya gambar2 tu...

    i mungkin tak tahu seni amik gambar tapi for me, gambar tu cantik... mcm ada story di sebalik gambar tu... kan kan kan...

    ReplyDelete
  3. Thanks ladies :)
    Memang gambar sungai [atau air terjun] yg smooth2 cam tu favourite saya. Juga gambar high speed shutter. Very challenging nak dpt shots cam tu. Tapi yg mencabar tu yg best :).

    Anyway, kalau nak belajar serba sedikit tentang asas2 photography, saya ada buat session outing sambil belajar. Simple2 je and fun outing. And it is FOC [for the time being] :).

    ReplyDelete
  4. untuk belajar photography ni yang penting mestilah ada KAMERA... kalau tak ada cemana nak belajar... *sigh*

    ReplyDelete
  5. glad dapat jumpa blogger mcm nie...
    mutu gambar tu mmg terbaik. no wonder bro mmg professional...
    salam perkenalan

    ReplyDelete